Onze Historie

Hoewel de familie Haasnoot oorspronkelijk een echte bakkersfamilie is, besloot Dirk om toch de horeca in te gaan. Met 40 jaar ervaring in de keuken in onder andere Huis ter Duin en recenter de Brittenburg op de Katwijkse boulevard, werd het tijd voor iets nieuws. De Brittenburg werd verkocht . Twintig jaar lang heeft Haasnoot met hart en ziel gekookt voor zijn gasten. Maar het verlangen naar het contact met zijn gasten zorgde al snel voor een terugkeer. In 2011 opende hij Spijs & Wijn. Samen met zijn dochters Coraa en Hannie, en zijn schoondochter Trudy is het een echt familiebedrijf geworden.

Untitled-6
spijsenwijn

De Belevenis

Het mooiste eten op een mooie avond, daar streven wij naar. Onze service en keuken is van een zeer hoog niveau. De creativiteit van onze koks vindt u terug in onze gerechten. Hiervoor gebruiken wij lokale, verse producten en werken wij samen met lokale leveranciers. We vinden het belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen. Dit maakt onze kennis alleen maar groter.

Bij ons bent u echt een avondje uit. Wij willen u een mooie avond bieden. Dat wij een familie zijn versterkt dit alleen maar. Al onze persoonlijkheden vormen de perfecte combinatie om goed werk af te leveren. Maar bovenal hebben wij het met elkaar ontzettend naar ons zin, wat wij ook uitstralen naar onze gasten.